Navigation Menu+

Even voorstellen

P1220481

Mijn naam is Rose-Marie Vermeulen. Ik ben geboren op 11 oktober 1970 op de plek waar nu het “KleurRijk Atelier” is gevestigd. Een dierbare plek in een fijne, liefdevolle omgeving.  Ik ben getrouwd en moeder van drie zonen.  Al sinds mijn kindertijd teken en schilder ik graag. Daarnaast ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam als leerkracht  in het basisonderwijs. In 2009 ontstaat KleurRijk atelier waarin het geven van workshops vilten centraal staat. Toch laat het tekenen me niet los en zoek  ik naar verdieping. Sinds het najaar van 2010 geef ik in het KleurRijk atelier tekenlessen aan kinderen vanuit een holistische mensvisie. Ik heb in Zutphen aan de “Kolam” school van Lisa Borstlap de opleidingen Tekentherapeut, Kindertekentherapeut, Kindertekendocent en Beeldend Coach afgerond.

koli

 Ik wil kleuren, krassen, strepen, zwieren op papier.

Mijn potlood vertelt mooie verhalen.

 Mijn tekening dat ben ik !